Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Nepríjemný pohľad pri rannej prechádzke. Mŕtve telo našli v potoku
Zdielať na

Nepríjemný pohľad pri rannej prechádzke. Mŕtve telo našli v potoku

TRENČÍN / Policajti z Trenčína vyšetrujú tragickú smrť neznámeho muža. Ten zomrel za dosiaľ neobjasnených okolností pravdepodobne v noci na dnes. Jeho telo života našli v priekope.

Nepríjemný pohľad na nevládne telo sa naskytol ľuďom na rannej prechádzke so psom na okraji Trenčína. Neznámy muž mal podľa našich informácií ležať v potoku. Svedkovia ihneď volali políciu.

Na miesto nálezu dorazili aj zdravotní záchranári. Tí však už mužovi nedokázali nijako pomôcť. "Žiaľ, lekár musel konštatovať smrť," potvrdila Alena Krčová z operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby. 

V budove vedľa potoka je zriadený sociálny šatník, kde si ľudia v núdzi chodia po oblečenie. Nie je preto vylúčené, že mŕtvym mužom je miestny bezdomovec. Všetkých zaujímalo najmä to, či nešlo v tomto prípade o násilnú smrť. Okoloidúci sa pýtali policajtov, čo sa deje. Policajti telo prikryli a na miesto privolali obhliadajúceho lekára.

"Obhliadajúca lekárka cudzie zavinenie predbežne vylúčila," povedala hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Trenčíne. Policajti dosiaľ s istotou nepoznajú totožnosť nebohého, nakoľko ten nemal pri sebe žiadne doklady a nikto doteraz nenahlásil ani jeho nezvestnosť.

Telo muža previezli na pitvu, ktorej výsledky určia presnú príčinu smrti.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy