Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Rodinná dráma na Záhorí: Muž bodol syna svojej družky, leží v umelom spánku
Zdielať na

Rodinná dráma na Záhorí: Muž bodol syna svojej družky, leží v umelom spánku

ZÁVOD / Veľmi dramaticky sa skončila stredajšia rodinná hádka v katastri obce Závod. V kuchyni domu došlo k výmene názorov medzi 61-ročným mužom a jeho nevlastným synom. Otčim ho bodol kuchynským nožom.

​Incident sa odohral v jednom z domov na Záhorí krátko pred pol 7-mou večer. Na miesto do pár minút dorazili policajti, aj záchranári. 42-ročný muž prišiel na návštevu za svojou mamou a nevlastným otcom. Medzi mužmi sa však mala stupňovať napätá atmosféra. Podľa prvotných informácií polície mal muž napadnúť svojho otčima tak, že mal po ňom hodiť stoličku. To či sa 61-ročný muž len bránil, alebo nezvládol svoj hnev, ukáže až vyšetrovanie.

Podľa polície mal potom otčim vziať kuchynský nôž a nevlastného syna bodnúť do brucha. "Muž utrpel vážne poranenie v oblasti brucha. Záchranári ho museli vzhľadom na jeho zdravotný stav uviesť do umelého spánku a v kritickom stave transportovať do nemocnice," uviedla Alena Krčová, OS ZZS SR. "Pacient bol hneď po príchode operovaný. Operácia prebehla v poriadku, momentálne je stabilizovaný a stále je ešte v umelom spánku," vyjadrila sa Zuzana Čižmáriková, Nemocnica Malacky.

"Policajti na mieste útočníka podrobili dychovej skúške, ktorá skončila s negatívnym výsledkom. Hladina alkoholu v krvi u poškodeného nie je doposiaľ známa," povedala hovorkyňa KR PZ Bratislava Veronika Martiniaková. Na mieste boli policajti z Malaciek, Rohožníka aj Bratislavy, ktorí zaisťovali všetky stopy. 61-ročného muža obmedzili na osobnej slobode a odviezli ho na policajné oddelenie. "Vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre zločin ublíženia na zdraví v štádiu pokusu. Podozrivý nie je stíhaný väzobne," dodala Martiniaková. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy