Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Strach zažila mladá žena, ktorú naháňal neznámy muž. Začal sa ukájať, keď sa skryla do vchodu
Zdielať na
Krimi

Strach zažila mladá žena, ktorú naháňal neznámy muž. Začal sa ukájať, keď sa skryla do vchodu

BRATISLAVA / V bratislavskej mestskej časti Dúbravka prežívala mladá žena momenty plné hrôzy. Neznámy muž sa pred ňou vyzliekol a začal masturbovať.

Cesta z práce sa pre mladú ženu v sekunde zmenila na nočnú moru. Neznámy muž v kapucni ju prenasledoval a pokrikoval po nej.

"Som zacítila, že muž kráča za mnou asi 2 metre, následne som zrýchlila tempo aj ja, a neustále išiel za mnou a zrýchľoval tiež," opísala momenty dotknutá žena. Mladá žena bola vydesená a myslela si, že ju chce muž okradnúť. Zo strachu zavolala svojej kamarátke, ktorá sa ju snažila upokojiť. Následne sa rozbehla do brány bytovky, v ktorej býva. Muž sa rozbehol za ňou a kričal na ňu, aby okamžite zastavila. Keď sa dostala dovnútra, muž začal búchať na bránu. To čo urobil potom, nečakala. "Videla som vlastne iba ako muž sa uspokojuje a robí si dobre," vyjadrila sa dotknutá žena. "Mohol mať okolo 35-40 rokov, mal kapucňu, bol vysoký asi okolo 170-180cm, mal zhrbené telo," opísala muža, ktorý ju prenasledoval. 

"Policajti prepátrali okolité ulice, avšak osobu zodpovedajúcu popisu nenašli," informoval hovorca policajného zboru Michal Szeiff. So svojou skúsenosťou sa podelila na sociálnej sieti s ostatnými obyvateľmi tejto mestskej časti, aby ich na muža upozornila. "Viaceré ženy sa mi ozvali, že za posledné dva týždne boli tiež takto konfrontované, nejakým mužom, ktorý ich prenasledoval alebo po nich kričal," uviedla žena. 

"Danou vecou sa v súčasnosti zaoberajú policajti okresného riaditeľstva policajného zboru v štvrtom bratislavskom okrese. Bližšie informácie v súčasnej dobe nie je možné poskytnúť," doplnil hovorca Michal Szeiff. "Vyšetrovateľ by mal vziať do úvahy okolnosti prípadu, pohnútku páchateľa a iné okolnosti na základe ktorých sa rozhodne či ide o priestupok, alebo trestný čin," konštatoval Tomáš Strémy z Právnickej fakulty UK v Bratislave. Exhibicionisti nemajú sklony k agresivite, na nežnom pohlaví však takýto incident môže zanechať trvalé následky. "Ovplyvní to vzťah k intimite, môže to ovplyvniť jej vzťah k partnerskému spolunažívaniu alebo k mužom všeobecne," vyjadrila sa psychologička Jana Porubcová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy