Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
VIDEO: Obrovská dráma v Malackách. Muž chcel skočiť zo strechy nákupného centra
Zdielať na

VIDEO: Obrovská dráma v Malackách. Muž chcel skočiť zo strechy nákupného centra

MALACKY / Na reklamnom pútači na budove obchodného reťazca v Malackách sedel muž a vyhrážal sa, že skočí. Kričal na policajtov a odhadzoval svoje veci. Na pomoc privolali aj policajného vyjednávača. Za zúfalým mužom prišli aj jeho príbuzní.

"Keď bol pán na reklamnej tabule hore, hovoril, že keď nedostane peniaze, skočí a stále to isté dookola. Potom sa presunul na ten roh, tam je ten elektrický kábel, si to omotal okolo krku a chcel skočiť," povedal svedok udalosti. "Kričal na policajtov, že on taký život nechce. Potom odtiaľ z hora hádzal na zem čiapku, mikinu a telefón," doplnili svedkovia.

Policajný vyjednávač vyliezol na strechu pomocou hasičského rebríka. Prišiel k nemu, pokojne si sadli a rozprávali sa. O chvíľu sa obaja muži postavili a pomaly bezpečne zišli dole. Muža si potom do opatery zobrali záchranári.

Za mužom prišla aj jeho sestra. Brata videla na internete a vystrašila sa. Emóciám sa neubránila. Muža krátko nato, ako vošiel do sanitky, previezli do nemocnice. Tam sa podrobí základným vyšetreniam a po posúdení jeho zdravotného stavu sa rozhodne, či nepotrebuje ďalšie špeciálne vyšetrenia.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy