Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Tragická udalosť v Maduniciach: Jedna z osôb neprežila zaliatie obsahom žumpy
Zdielať na

Tragická udalosť v Maduniciach: Jedna z osôb neprežila zaliatie obsahom žumpy

Archívne video

HLOHOVEC / Počas vyprázdňovania žumpy došlo k tragédii. Dve osoby zalial obsah zo žumpy. Šesťdesiattriročnú osobu sa podarilo hasičským záchranárom vytiahnuť a bola prevezená do nemocnice v Piešťanoch. Tridsaťtriročnému mužovi sa aj napriek oživovaniu už nedalo pomôcť a na mieste zomrel.

Tragická udalosť sa stala včera večer, 25. júla,  v obci Madunice, v okrese Hlohovec. Policajti boli na miesto privolaní približne o pol deviatej. Vo dvore rodinného domu sa snažili dvaja muži preveriť poruchu na kanalizácii. Po vstupe do prázdnej žumpy, cez ktorú už prechádzalo potrubie, došlo k jeho poškodeniu. Oboch mužov zalial obsah kanalizácie. Staršieho muža, vo veku 62 rokov, sa podarilo rodine a susedom vytiahnuť. Tridsaťtriročný muž na mieste nešťastnej udalosti, aj napriek poskytnutej prvej pomoci, podľahol.

Poverený policajt začal vo veci trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Polícia naďalej preveruje okolnosti, za ktorých došlo k tragédii. Šesťdesiatdva očného muža, ktorý prežil, po prvotnom ošetrení previezli do nemocnice. Polícia bola na mieste tragédie do neskorých nočných hodín. Ako skutočne došlo k nehode a kto ponesie zodpovednosť za nešťastie, polícia ešte vyšetruje.

Správu budeme aktualizovať.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy