Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Tragická nehoda: Po náraze vozidiel jedno z nich odhodilo desiatky metrov mimo cesty
Zdielať na

Tragická nehoda: Po náraze vozidiel jedno z nich odhodilo desiatky metrov mimo cesty

ROŽŇAVA / Ku tragickej dopravnej nehode došlo dnes ráno na hlavnom ťahu pri obci Brzotín v rožňavskom okrese, kde sa zrazili dve autá. Náraz bol taký silný, že jedno z áut odhodil desiatky metrov mimo cesty do priľahlého poľa.

Pri tejto dopravnej nehode prišiel o život 69- ročný muž. Jeho 64- ročnú spolujazdkyňu bolo nutné previezť vrtuľníkom s ťažkými zraneniami. Vodič druhého motorového vozidla utrpel ťažké zranenia a bol sanitkou prevezený do nemocnice. 

Hlavný ťah v smere z Rožňavy do Rimavskej Soboty je prerušovane uzatváraný a postupne autá púšťajú. Treba rátať s menším zdržaním.

noviny.sk

​Na mieste boli všetky záchranné zložky. Presná príčina dopravnej nehody, ako aj miera zavinenia vodičov je v štádiu vyšetrovania. "Naša jednotka po príchode na miesto zistila, že sa jedná o dopravnú nehodu dvoch motorových vozidiel, pričom jedno bolo v priekope a druhé v poli," informoval veliteľ zásahu HaZz RV, Miroslav Hegedus. Ako prví boli pri zranených profesionálni vojaci, ktorí išli náhodou okolo. "Profesionálni vojaci a zároveň zdravotníci smerovali v služobnej sanitke z rožňavského útvaru na cvičenie a priamo pred nimi sa stala táto dopravná nehoda," konštatovala hovorkyňa Martina Kovaľ Kakaščíková. "Boli z vozidla vyslobodení pomocou hydraulického náradia," uviedol veliteľ zásahu. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy