Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Obvinili mladíka (14), ktorý bodol svoju matku. Podľa TV JOJ má údajne psychické problémy
Zdielať na

Obvinili mladíka (14), ktorý bodol svoju matku. Podľa TV JOJ má údajne psychické problémy

BRATISLAVA / Bratislavskí policajti už obvinili 14-ročného chlapca, ktorý nožom zaútočil na vlastnú matku. Ženu s viacerými reznými zraneniami previezli do nemocnice.

Incident sa stal vo štvrtok pred ôsmou ráno v bratislavskej lokalite Horský Park. Pri garáži jednej z bytoviek počuli ľudia kričať a volať o pomoc 47-ročnú ženu. Podľa svedkov si držala krk, z ktorého krvácala. Mala však viaceré rezné poranenia na rukách a v oblasti kľúčnej kosti.

Žene ich kuchynským nožom spôsobil jej 14-ročný syn. Chlapca spacifikoval náhodný okoloidúci. Na miesto ako prví dorazili policajti. Zranenej žene poskytli prvú pomoc a mladého útočníka odviedli v putách. Matku previezli do fakultnej nemocnice na Mickiewizcovej ulici, odkiaľ ju po ošetrení prepustili domov.

Vyšetrovatelia ešte na mieste niekoľko hodín dokumentovali okolnosti prípadu. Dokonca uzavreli ulicu a odkláňali dopravu. Policajti 14-ročného útočníka obvinili z trestného činu výtržníctva, trestného činu ublíženia na zdraví. Podľa informácií TV JOJ má chlapec údajne psychické problémy.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy