Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Krvavý útok v uliciach Bratislavy: Podľa TV JOJ ženu bodol jej 14-ročný syn
Zdielať na

Krvavý útok v uliciach Bratislavy: Podľa TV JOJ ženu bodol jej 14-ročný syn

BRATISLAVA / 47-ročnú ženu vo štvrtok ráno ratovali záchranári. V lokalite Horský Park v Bratislave ju mal nožom napadnúť jej syn. Ten skončil v putách a matku previezli do nemocnice.

Žena pri útoku utrpela bodno-rezné zranenia. Ľudia z okolia počuli jej krik a volanie o pomoc. "Len kolega tu bol a počul jak pani kričí, že ju napadli, že potrebuje sanitku," povedala svedkyňa. Podľa informácií TV JOJ mal na ženu zaútočiť jej 14-ročný syn. V okolí býva veľa ľudí, tí ihneď privolali pomoc. Ako prví boli na mieste policajti. "Policajti žene poskytli prvú pomoc a privolali RZP," vyjadrila hovorca KR PZ BA Michal Szeiff.

"Spôsobil jej nejaké rany, čo som videla, tak na ruke a na krku. Krk si držala," povedala svedkyňa. "47-ročná žena, našťastie, utrpela len povrchové rezné poranenia krku a predlaktia. Záchranári ju transportovali do FN na Mickiewiczovej ulici," uviedol Jozef Minár, hovorca Operačného strediska ZZS. "Po ošetrení bola žena prepustená," vyjadrila sa hovorkyňa Univerzitnej nemocnice v Bratislave Eva Kliská.

Útok sa stal pred ôsmou ráno, pri garáži pred jedným z bytových domov. 14-ročného podozrivého syna napadnutej ženy ihneď po čine zadržali policajti a skončil na oddelení, kde zrejme bude mať, čo vysvetľovať. Chytiť sa ho podarilo aj vďaka odvážnemu svedkovi. "Útočník bol na mieste zdržaný náhodným okoloidúcim," ozrejmil Szeiff. "Ja už som len videla, ako ho mali policajti spútaného, už ho prehľadávali, či nemá náhodou zbraň a tak," dodala svedkyňa. Vyšetrovatelia na mieste ešte niekoľko hodín dokumentovali okolnosti prípadu. Uzavreli dokonca ulicu a dopravu odkláňali.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy