Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Polícia hľadá muža, ktorý môže prispieť k objasneniu vlaňajšej tragédie vo Vrútkach
Zdielať na

Polícia hľadá muža, ktorý môže prispieť k objasneniu vlaňajšej tragédie vo Vrútkach

Archívne video

Útok Vrútky

VRÚTKY / Polícia žiada o pomoc pri identifikovaní svedka v súvislosti s útokom na základnej škole vo Vrútkach z 11. júna roku 2020.

Ako ďalej informoval hovorca Prezídia Policajného zboru Michal Slivka ide o staršieho muža asi 175 cm vysokého s oválnou tvárou a krátkymi fúzmi pod nosom. Na záberoch, ktoré svedka zachytili má oblečené čierne nohavice a tmavú vetrovku. Obuté má čierne topánky s bielymi pásmi a na hlave má šiltovku. V ruke drží veľkú červeno-bielu nákupnú tašku.

"Pôvodne sme sa domnievali, že je z Banskobystrického kraja, no nevylučujeme, že sa pohybuje po celom území Slovenska. Žiadame preto o pomoc pri stotožnení osoby, nie len obyvateľov Stredného Slovenska, ale na celom území," uvádza Slivka.
Ak poznáte muža na fotografiách, kontaktujte prosím políciu na bezplatnom čísle 158, alebo to oznámte na najbližšom policajnom oddelení.
Na Spojenej škole na Ulici M. R. Štefánika vo Vrútkach, usmrtil vo štvrtok 11. júna 2020, 22-ročný Martinčan zástupcu školy a zranil ďalšie tri osoby. Pri zásahu, po ktorom prišiel útočník o život, boli zranení aj dvaja policajti. 

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy