Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Auto si požičal a už nevrátil. Polícia pátra po luxusnom vozidle
Zdielať na

Auto si požičal a už nevrátil. Polícia pátra po luxusnom vozidle

PRAHA / Požičal si tri luxusné autá za takmer 390 tisíc eur, ale namiesto toho, aby ich po mesiaci vrátil, tak s nimi zmizol. Pátrajú po ňom českí policajti.

"V súčasnosti je celý prípad preverovaný pre spáchanie trestných činov z podvodu, sprenevery a krádeže. Páchateľovi v prípade odsúdenia hrozí väzenie," vyjadril sa policajný hovorca Ján Daněk. Autá, ktoré nie sú pre bežného vodiča. Audi R8 V10, Mercedes benz G, ale hlavne lamborghini, Huracan Ivo. To stojí viac ako 200 000 eur. Jakub G. z Prahy si požičal autá v slovenskej požičovini, ale nevrátil.

Podvodník z nich vymontoval GPS. Polícii sa podarilo prvé dve vozidlá vypátrať, ale Lambo v šedej metalíze stále nie je známe, kde sa nachádza. Pred pár dňami sa stala nepochopiteľná vec. Auto s vodičom prišlo na pumpu v Prahe. Muž natankoval, auto si odfotil, išiel na toaletu. Z pumpy odišiel bez zaplatenia paliva. Po zverejní záberov sa vodič polícii sám prihlásil, ale k autu kriminalistov nedoviedol. Lambo je aj naďalej hľadané. Majitelia ponúkajú za informácie k jeho nájdeniu takmer 20 000 eur. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy