Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Agresívny muž hodil bicykel na auto. Škoda je vyčíslená v tisíckach eur
Zdielať na

Agresívny muž hodil bicykel na auto. Škoda je vyčíslená v tisíckach eur

ŽILINA / Sudca Okresného súdu v Žiline rozhodoval o tom, či pôjde do väzby 29- ročný Michal. Policajti ho zadržali krátko potom, čo mal spôsobiť značnú škodu na aute človeka, ktorého vôbec nepozná.

Bezpečnostná kamera zachytila muža pri hádke s priateľkou, ktorá ide s dieťaťom. Pri ostrom spore nezvládol svoje emócie a hodil bicykel na auto okolo ktorého práve prechádzali. Mladý Žilinčan skončil v policajnej cele.

"Dvadsaťdeväťročný muž mal poškodením vozidla spôsobiť škodu vo výške 2000 Eur," informovala hovorkyňa krajského riaditeľstva policajného zboru Gabriela Kremeňová. Na rozdiel od ostatných obvinených, ktorí si skrývajú tvár, keď idú do súdnej siene, Michalovi kamera vôbec neprekážala. "Paťka, Paťko – ľúbim ťa," odkazoval do kamery obvinený. "Policajný príslušník policajného zboru 29-ročného muža obvinil z trestného činu poškodzovania cudzej veci," konštatovala hovorkyňa Kremeňová. "Zo strany Okresnej prokuratúry Žilina bol podaný návrh na vzatie do väzby," uviedla prokurátorka. Pri rozhodovaní o väzbe mu priťažila minulosť. Len nedávno sa dostal na slobodu, keď ho podmienečne prepustili z väzenia, kde sedel za krádež. A za majetkovú trestnú činnosť čelí ďalším trom trestným stíhaniam. Obvinený muž nie je spokojný s tým, že by mal byť vyšetrovaný za mrežami.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy