Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Anna zmizla pred 10-timi rokmi. Jej telo hľadali v betóne, v studniach aj v odpadovej šachte
Zdielať na

Anna zmizla pred 10-timi rokmi. Jej telo hľadali v betóne, v studniach aj v odpadovej šachte

NIŽNÁ SITNICA / Anna odišla z domu pred 10-timi rokmi. Počas pátrania sa objavili aj podozrenia, či sa nestala obeťou trestného činu. Jej telo hľadali kriminalisti v betóne, v studniach aj v odpadovej šachte. Ani jedna stopa však nebola správna.

​Pani Annu naposledy príbuzní videli pred 10-timi rokmi. "Ona išla smerom na autobusovú zastávku a synovi povedala, aby sme ju nehľadali, že ona sa vráti," povedal Daniel, syn nezvestnej Anny. V čase jej záhadného zmiznutia sa objavili rôzne podozrenia. Jedným z nich bolo aj to, že sa mohla stať obeťou trestného činu. Polícia začala trestné stíhanie vo veci usmrtenia. K domu nezvestnej Anny vyslali tím špecialistov, ktorý prehľadal studne u susedov, odpadové šachty a hľadali aj v betónovej podlahe v prístavbe domu.

Vykonali aj domové prehliadky a všetky činnosti podľa vyjadrenia polície súviseli s hľadaním tela nezvestnej ženy. Zmiznutie pani Anny je pre obyvateľov Nižnej Sitnice dodnes záhadou. "No skutočne, skutočne, to ľuďom vŕta hlavou toto," vyjadril sa sused. "Ona bola dobrá žena, nezaslúžila si, aby tak skončila, v záhradke stále robila," doplnil sused. "Nezvestná Anna odišla z miesta svojho trvalého pobytu na neznáme miesto 5-teho septembra 2011 a domov sa už nevrátila," uviedla hovorkyňa KR PZ Prešov Jana Ligdayová. Polícia žiada občanov, ktorí by mali akékoľvek informácie o nezvestnej Anne, aby to oznámili na linke 158.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy