Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Mladík surovo napadol staršiu ženu priamo pred očami policajtov. Za pár sekúnd skončil v putách
Zdielať na

Mladík surovo napadol staršiu ženu priamo pred očami policajtov. Za pár sekúnd skončil v putách

PREŠOV / Staršiu ženu, ktorá sedela na zemi v podchode na železničnej stanici, surovo napadol a okradol 26-ročný mladík. Keď sa snažila brániť, kopol ju a spadla na zem. Už po pár sekundách skončil v rukách prešovských mestských policajtov.

Dvadsaťšesť ročného lupiča zadržali mestskí policajti priamo pri čine. Vchádzali práve do podchodu na železničnej stanici, keď si všimli podozrivého mladíka a pri ňom na zemi staršiu ženu. "Videli ako ju bije, následne zobral vozíka a utekal s ním preč," povedal náčelník mestskej polície v Prešove Ján Andrejko.


"Žena sa chcela postaviť a brániť si veci, no páchateľ do nej kopol a spadla na zem. Utrpela zranenie hlavy a nohy," informovala policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.


Páchateľ sa dal aj s ukradnutou taškou na útek. Rozbehol sa však priamo k prichádzajúcej policajnej hliadke.  "On si to nevšimol že policajti sú mu za chrbtom a keď zobral tú tašku a otočil sa, tak priamo do náručia policajtom," opísal situáciu náčelník Andrejko.


Mladíka ihneď zadržali a putoval priamo do policajnej cely. Následne ho predviedli pred okresný súd. Ten rozhodol, že bude stíhaný za mrežami. "Obvinený je za zločin lúpež a bol sudcom vzatý do väzby z obavy že by mohol pokračovať v trestnej činnosti," uviedla hovorkyňa súdov v Prešovskom kraji Ivana Petrufová.

Obvinenému teraz hrozí mu trest odňatia slobody na tri až osem rokov.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy