Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Pri Zvolene sa zrazili kamióny a auto. Hlavný ťah na maďarské hranice bol úplne zablokovaný
Zdielať na

Pri Zvolene sa zrazili kamióny a auto. Hlavný ťah na maďarské hranice bol úplne zablokovaný

DOBRÁ NIVA / Zrážka dvoch kamiónov a osobného auta úplne zablokovala hlavný ťah na maďarské hranice. V nemocnici skončili obaja vodiči kamiónov.

​Nehoda sa stala neďaleko Zvolena. Havarované kamióny a tovar, ktorý bol porozhadzovaný po celej ceste, úplne ochromili hlavný ťah na maďarské hranice. Cesta bola počas zásahu hasičov a záchranárov niekoľko hodín uzavretá. Podľa polície vodič poľského kamióna s oblečením prešiel náhle do protismeru a nabúral do prichádzajúceho nákladiaku, ktorý rozvážal potraviny po obchodoch.

Hoci ešte presná príčina nehody známa nie je, už na mieste sa hovorilo o tom, že vodič poľského kamióna za volantom zaspal. Poľský kamión po zrážke zišiel dole z cesty, zo zdemolovanej kabíny vodiča vystrihovali hasiči. Obaja vodiči kamiónov skončili s ťažkými zraneniami v nemocnici. "Zrážka si vyžiadala prevoz obidvoch vodičov do nemocnice. Rozsah ich zranení zatiaľ nebol presne špecifikovaný," uviedla Katarína Križanová z Prezídia hasičského a záchranného zboru.

Letiace úlomky z vozidiel ako aj tovar, ktorý vymrštilo z návesu, zasiahli osobné auto, ktoré poškodilo. Našťastie, vodič vyviazol bez zranení. Cestu sprejazdnili po viac ako 4 hodinách.

https://www.facebook.com/KRPZBB/posts/1663165030560857

Súvisiace články

Najčítanejšie správy