Skoro jasno
17°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Polícia vyhlásila celoštátne pátranie, nebezpečný muž mal dobodať ženu a ujsť
Zdielať na

Polícia vyhlásila celoštátne pátranie, nebezpečný muž mal dobodať ženu a ujsť

SLOVENSKO / Polícia vyhlásila celoštátne pátranie po nebezpečnom recidivistovi. V pondelok v Hlohovci niekoľkokrát bodol svoju bývalú družku a ušiel. Podľa informácií TV JOJ má ísť o 19-krát trestaného recidivistu. 

O prípade informovala trnavská polícia na svojom profile na sociálnej sieti. Róbert Herák, po ktorom intenzívne pátrajú trnavskí kriminalisti, žene spôsobil najmenej desať bodno-rezných rán do krku, hrudníka a rúk.

So zraneniami ju ešte vozil v aute. Najskôr ju chcel nechať v lese, no nakoniec ju vyložil v areáli myjavskej nemocnice. Zranenej 40-ročnej žene tam poskytli pomoc zdravotníci. 

Podľa informácií TV JOJ má ísť o 19-krát trestaného recidivistu. 

"Vyšetrovateľka Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave vyšetruje útok na ženu ako obzvlášť závažný zločin vraždy v štádiu pokusu počas krízovej situácie. Mužovi hrozí trest odňatia slobody na 25 rokov až doživotie," priblížila polícia. 

Róbert Herák sa zdržiava na neznámom mieste a polícia nevylúčila, že sa môže pohybovať najmä na západnom Slovensku. Naposledy používal osobné auto Škoda Octavia sedan s evidenčným číslom TT 469 DF striebornej metalízy.

„Ak ste muža videli, alebo poznáte miesto jeho súčasného pobytu, prípadne poznáte osoby, s ktorými sa podozrivý muž kontaktuje, všetky informácie nám pomôžu na jeho rýchlejšie zadržanie. Volať môžete na bezplatné číslo 158 alebo nám poslať súkromnú správu na Facebooku trnavskej polície,“ uzavrela polícia.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy