Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Z vraždy ženy v Leviciach obvinili jej syna. Muž mamu dobodal kuchynským nožom
Zdielať na

Z vraždy ženy v Leviciach obvinili jej syna. Muž mamu dobodal kuchynským nožom

LEVICE / Z vraždy 45ročnej ženy už polícia obvinila jej 30ročného syna. Muž mamu dobodal kuchynským nožom. Stalo sa to vo štvrtok v Leviciach. Po niekoľkých hodinách zavolal na tiesňovú linku a povedal čo urobil. Podľa informácií televízie JOJ mal v čase vraždy v krvi alkohol.

Za vraždou 45 ročnej ženy, ktorá otriasla Levicami je jej 30 ročný syn. Polícia ho po čine zadržala a vyviedla z bytu v putách. Po vypočutí padlo obvinenie. "Krajský policajný vyšetrovateľ zniesol obvinenie 30-ročnému mužovi za obzvlášť závažný zločin vraždy," informuje hovorkyňa KR PZ Nitra Viktória Borloková. 

Na Andreu zaútočil jej syn kuchynským nožom popoludní. Mamu brutálne dobodal. Susedia počuli nezvyčajný krik, ale netušili, čo sa za dverami bytu deje. "Som počula ako niečo strašne búcha a ona strašne kričala. No napadne vás, že sa toto mohlo stať," hovorí suseda. 


Potom už videla suseda muža sedieť na lavičke pred panelákom. Počula, že sa sám so sebou aj rozpráva. Stopy krvi si všimla aj na chodbe v paneláku. "Kričal, že Andrejka už si so svojím anjelikmi. Vôbec mi to nedávalo zmysel. Boli tam kvapky krvi, ale ja som myslela, že sa on asi porezal," hovorí suseda. 


Po asi 3 až 4 hodinách syn zavolal na tiesňovú linku a povedal čo sa stalo. Na miesto prišli záchranárske zložky a v byte našli dobodanú pani Andreu. Zaistili aj nôž, ktorým ju syn zavraždil. Podľa informácií televízie JOJ v čase vraždy bol syn pod vplyvom alkoholu. K činu sa priznal a hovoril, že tak urobil v amoku. "V prípade dokázanie viny mu hrozí 20- 25 rokov až doživotie," informuje hovorkyňa KR PZ Nitra Viktória Borloková. 


Obyvatelia sídliska nám povedali, že išlo o slušnú rodinu, ale syn mal dlhodobejšie problémy s alkoholom. V minulosti bol údajne aj na liečení. "Videl som ho pár krát pred vchodom tu posedával a popíjal," hovorí sused. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy