Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Krvavý incident na Orave. Po hádke v dome skončil muž s bodnutým hrudníkom
Zdielať na

Krvavý incident na Orave. Po hádke v dome skončil muž s bodnutým hrudníkom

ORAVA / Vo Veličnej na Orave malo dôjsť k slovnej potýčke, pri ktorej 40-ročný muž utrpel ťažké poranenie. Muža museli rýchlo previezť do nemocnice. Polícia udalosť vyšetruje ako trestný čin ublíženia na zdraví.

Podľa informácií TV JOJ mal muž po slovnej roztržke utrpieť ťažké poranenie. Pri roztržke mala byť aj 37-ročná žena. 40-ročný muž mal bodnutý hrudník a všetko sa malo odohrať v rodinnom dome.

"Došlo v rodinnom dome za doposiaľ presne nezistených okolností k zraneniu 40-ročného muža, ktoré si vyžiadalo lekárske ošetrenie s predpokladanou dobou liečenia v trvaní viac ako 42 dní," uviedol hovorca KR PZ Žilina Radko Moravčík. Muža ihneď operovali, je mimo ohrozenia života.

Viacerí obyvatelia obce Veličná ostali prekvapení, rodinu poznali len v dobrom svetle. "Ja som zaskočený tým, čo sa stalo. Táto rodina bola v pohode vždy," povedal obyvateľ obce.

"V súčasnej dobe na prípade intenzívne pracujeme a vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom zdokumentovania a objasnenia skutku. Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania vo veci trestného činu ublíženia na zdraví," dodal Moravčík.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy