Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Dvaja grafiťáci zaútočili na vodiča bratislavskej MHD, polícia po nich pátra
Zdielať na
Krimi

Dvaja grafiťáci zaútočili na vodiča bratislavskej MHD, polícia po nich pátra

BRATISLAVA / Bratislavská polícia pátra po dvoch mužoch, ktorí zaútočili na vodiča bratislavskej MHD. Mladíci podľa polície mali byť grafiťáci a vodič mal podozrenie, že chcú pokresliť autobus.

Policajti prvého bratislavského okresu vyšetrujú okolnosti trestného činu výtržníctva v súbehu s trestným činom ublíženia na zdraví spáchaného formou spolupáchateľstva na ulici Suché mýto v Bratislave.

"Podľa doterajších informácií mal vodič autobusu MHD v jeho zadnej časti spozorovať dve osoby mužského pohlavia, pričom podľa pohybov jedného z nich nadobudol podozrenie, že poškodzuje interiér autobusu. Preto autobus na zastávke Kozia odstavil a po tom, ako sa presvedčil o poškodení sedadla rôznymi nápismi a znakmi, vyzval ostatných cestujúcich na vystúpenie a uvedeného muža na zotrvanie vo vozidle do príchodu polície," uviedla polícia na facebooku. 

Ten ale výzvu neposlúchol a za pomoci druhého muža z autobusu vystúpili. "Keďže vodič sa mu opäť snažil zabrániť v úteku, muž ho napadol úderom do tváre, ktorý mu poškodený opätoval. Následne obaja muži spoločne napadli poškodeného vodiča viacerými údermi päsťou do oblasti hlavy a utiekli z miesta smerom po Godrovej ulici. Po neznámych páchateľoch policajti v súčasnosti pátrajú," dodala polícia. 

Polícia vyzvala občanov na spoluprácu. Akékoľvek informácie, ktorí spoznali dvoch mužov, aby kontaktovali políciu. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy