Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Záhadná smrť na strednom Slovensku: Po milostnej hádke našli na druhý deň bezvládne telo muža
Zdielať na

Záhadná smrť na strednom Slovensku: Po milostnej hádke našli na druhý deň bezvládne telo muža

VYHNE / Tragická noc bola na strednom Slovensku. Polícia vyšetruje okolnosti záhadnej smrti 33-ročného Ľubomíra. Údajne prišiel o život po milostnej hádke so 42-ročnou priateľkou. Emília vraj nesúhlasila s jeho sexuálnymi návrhmi a došlo k ostrej výmene názorov. Ráno našli na gauči mužovo bezvládne telo.

Ľubomír býval v byte vo Vyhniach asi dva roky. Ľudia z paneláku o ňom hovoria ako o bezproblémovom susedovi."Mladý, býval sám, rodičov mal na sídlisku," uviedla obyvateľka obce. 

Ráno všetci spozorneli, keď pred panelákom zbadali záchranárov aj policajné autá. Byt, kde Ľubomír býval, vyšetrovatelia zapečatili. V noci sa tam odohrala dráma, bezvládne telo mladého muža ležalo na gauči.

Podľa toho čo vieme, večer za mužom prišla jeho 42-ročná priateľka. Dvojica spolu popíjala, no neskôr sa strhla hádka. Ľubomírove sexuálne návrhy žena podľa informácií TV JOJ odmietla a mala ho odstrčiť tak nešťastne, že si pri páde poranil hlavu.

Pomoc však nevolala a muža uložila na gauč. Potom si sama išla ľahnúť. "Žiaľ, záchranári už mužovi nedokázali pomôcť, lekár mohol už len skonštatovať smrť," informovala o prípade hovorkyňa záchranárov Alena Krčová. 

Ženu odviedli na policajné oddelenie, kde o tom, čo sa v noci udialo, musela vypovedať. Úlohu pri celom nešťastí  zrejme zohral aj alkohol, ešte ráno mala žena viac ako tri promile alkoholu.

Okolnosti nočnej tragédia polícia už preveruje a začala vo veci trestné stíhanie pre usmrtenie."Polícia pracuje s viacerými verziami, lekár nariadil na zistenie bezprostrednej príčiny smrti súdnu pitvu," dodala policajná hovorkyňa Petra Kováčiková. 

Futbalista Kopúnek pre TV JOJ prehovoril o obvinení: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy