Jasno
11°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Smrť mladej ženy. V Bratislave neprežilo zrážku 18-ročné dievča
Zdielať na

Smrť mladej ženy. V Bratislave neprežilo zrážku 18-ročné dievča

BRATISLAVA / Krátko popoludní sa v Bratislave na Tomášikovej ulici stala tragická nehoda. Neprežilo ju 18 - ročné dievča.

Bolo okolo pol jednej na poludnie, keď 18-ročná dievčina prechádzala v bratislavskom Ružinove na Tomašikovej ulici cez priechod pre chodcov. Podľa informácií TV JOJ dievča išlo práve od lekára a chcela cez cesty prejsť ku kultúrnemu domu. Podľa svedkov šoférka na luxusnom Range Roveri dievča nabrala v plnej rýchlosti a bez brzdenia. Náraz bol taký silný, že nebohú odhodilo od priechodu o viac ako 20 metrov. Do pár minút boli na mieste všetky záchranné zložky.

Mladú dievčinu sa najprv snažili zachrániť okoloidúci svedkovia a neskôr záchranári, no dievča zraneniam na mieste podľahlo.

"Dievča malo komplet poranenú rebrovú časť a aj hlavu. Zranenia boli nezlúčiteľné so životom," povedal obhliadajúci lekár. 

Podľa informácií TV JOJ za volantom luxusného auta sedela bývalá finalistka súťaže Miss, ktorá sa aktuálne venuje módnemu návrhárstvu. Šoférka skončila v nemocnici aj s jej matkou. Údajne boli obe z toho, čo sa stalo, vo veľkom šoku a potrebovali lekársku pomoc. Polícia miesto tragédie dokumentovala niekoľko hodín. Okrem vyšetrovateľov bol na mieste aj znalec z odboru dopravy.

"Požitie alkoholických nápojov vykonaná dychová skúška u vodičky nepreukázala. Ďalšie okolnosti tohto dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania. Polícia začala trestné stíhanie z trestného činu usmrtenia," uviedla hovorkyňa polície Veronika Slamková.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy