Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Krvavá dráma na juhu Slovenska: Muža, ktorý dobodal svoju družku, už obvinili
Zdielať na

Krvavá dráma na juhu Slovenska: Muža, ktorý dobodal svoju družku, už obvinili

NEDED / 54-ročný muž, ktorý sa len nedávno prisťahoval zo severu na juh Slovenska k žene svojho života, ju nakoniec oň zrejme pripravil. Polícia obvinila 54-ročného Štefana zo závažného zločinu vraždy, ktorú v sobotu podvečer spáchal v obci Neded.

Tichá ulica na okraji obce Neded je po sobotnej tragédii ešte tichšia. Dvere brány domu nebohej 43-ročnej mamy dvoch detí sú prelepené páskou ešte aj dnes. Muž z Kežmarského okresu, s ktorým sa po rozvode zblížila, ju viacerými bodnými ranami pripravil o život.


Štefan sa k nebohej Bibiáne prisťahoval len pred pár mesiacmi. 54-ročný muž novej partnerke mnohé zo svojho života zamlčal. Temná minulosť v podobe odpykania si trestu za vraždu v Košiciach, ktorú potvrdil aj zdroj TV JOJ z prostredia polície, vyšla najavo práve v sobotu, keď došlo ku konfrontácii.


"Vyšetrovateľ policajného zboru vzniesol obvinenie 54-ročnému mužovi za obzvlášť závažný zločin vraždy," uviedla hovorkyňa KR PZ Nitra Viktória Borloková. Zakrvavený muž zašiel dokonca s prosbou o pomoc k susedom. Aby zavolali na tiesňovú linku.


Obvinený muž, ktorý susedom najprv tvrdil, že sa Bibiána dobodala sama, počkal na príchod polície. "V prípade preukázania viny hrozí v zmysle trestného zákona za tento skutok trest odňatia slobody na 20 až 25 rokov alebo doživotie," dodala Borloková. 


Súvisiace články

Najčítanejšie správy