Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
FOTO: Po Vrábľoch sa prechádzal úplne nahý muž. V jeho blízkosti boli aj malé deti
Zdielať na

FOTO: Po Vrábľoch sa prechádzal úplne nahý muž. V jeho blízkosti boli aj malé deti

VRÁBLE / Nahý muž sa v stredu dopoludnia pohyboval pred obchodným domom vo Vrábľoch. 19-ročný naháč pobehoval po parkovisku, a potom sa posadil na lavičku. Okolo neho pritom chodili aj malé deti. Muž skončil v policajnom aute.

​Mladík, najskôr vošiel do stánku s občerstvením, kde si vypýtal jedlo, aj pitie. Hovoril, že je hladný. Peniaze však na to nemal, a preto odišiel. "Dal mi 11 centov. Hovorím, to máte málo, a on že nemám peňaženku," povedala svedkyňa. Podľa svedkov muž najskôr po meste chodil oblečený. Posadil sa aj na kruhový objazd. "Potom som ho iba videla, ľahol si na kruháč a sedel na kraji cesty," vyjadrila sa svedkyňa.

​Potom sa však udialo, čo nikto nečakal. 19-ročný chlapec sa vyzliekol. V Adamovom rúchu pobehoval po meste, akoby sa nič nedialo. Neprekážalo mu ani to, že okolo chodia ľudia, či malé deti. "Tam sa medzi autami musel vyzliecť a už som ho videla holého behať," prezradila svedkyňa. Nahý muž sa napokon posadil na lavičku. Ľudia nechápali, čo sa deje a okamžite zavolali políciu. "Išla som na nákup a ako som išla vidím, že na lavičke sedí nahý muž," vyjadril sa ďalšia svedkyňa.


Policajti prišli k mladíkovi a keď ich uvidel pokojne vstal. Nahého muža naložili do auta. Pochádza z neďalekej obce Nová Ves nad Žitavou. "Všetci ľudia zostali prekvapení, ktorí ho tam videli, ale nikomu ani nič nehovoril," dodala  svedkyňa. "Po oznámení policajti vec preverili a následne muža previezli na psychiatrické oddelenie," uviedla hovorkyňa KR PZ Nitra Viktória Borloková. Podľa informácií televízie JOJ sa mladík už v minulosti pohyboval bez oblečenia aj v iných mestách. Napríklad aj v uliciach Nitry.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy