Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Mladý Humenčan držal v aute ženu proti jej vôli, podľa polície jej mal v pláne ublížiť
Zdielať na

Mladý Humenčan držal v aute ženu proti jej vôli, podľa polície jej mal v pláne ublížiť

HUMENNÉ / Mladú ženu proti jej vôli vozil v aute a podľa polície jej mal v pláne ublížiť. 19-ročný Humenčan má na krku vážne obvinenia. Navyše, polícia vedie aj trestné stíhanie pre drogy. Vzhľadom na citlivosť prípadu, polícia nateraz viac povedať nemôže.

Podľa informácií TV JOJ z prostredia vyšetrovania mal mladý muž dievča proti jej vôli viezť v aute v smere z Humenného do Michaloviec.

Aký mal mladý muž dôvod na takéto konanie, zatiaľ jasné nie je. Podľa polície mal v úmysle žene ublížiť. Momentálne čelí obvineniam z troch trestných činov.

"Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Humennom začal trestné stíhanie a súčasne vzniesol obvinenie pre prečin obmedzovanie osobnej slobody v súbehu s prečinom ublíženie na zdraví v štádiu pokusu a v súbehu s prečinom nebezpečné vyhrážanie 19-ročnému mužovi," informoval o prípade policajný hovorca Igor Pavlik. 

Podľa zistení TV JOJ poškodená žena pochádza z obce neďaleko Humenného. Nie je vylúčené, že mladého muža obvinia aj zo štvrtého trestného činu. Policajti totiž zaistili aj neznáme látky, pravdepodobne drogy.

"Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Humennom začal trestné stíhanie pre prečin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi," skonštatoval policajný hovorca. 

O reakciu sme chceli požiadať aj obvineného, no nepodarilo sa nám ho zastihnúť. Vzhľadom na poškodenú ženu a citlivosť prípadu, polícia bližšie informácie zatiaľ poskytnúť nemôže.

Kauza brutálneho útoku v Bratislavskej MHD je opäť pred súdom. Stanislav, ktorý sa vyhrážal manželom smrťou, chcel ísť na slobodu. Jeho kamarát, ktorý manželov dobil, si pritom už odpykáva právoplatný trest: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy