Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Muž nezvládol jazdu a na ceste na R2 dostal šmyk. Z miesta ušiel, v aute nechal svojich kamarátov
Zdielať na

Muž nezvládol jazdu a na ceste na R2 dostal šmyk. Z miesta ušiel, v aute nechal svojich kamarátov

ZVOLEN / Ráno krátko pred ôsmou ráno spôsobil vodič na ceste na R2 nehodu. Za Zvolenom dostal šmyk a vyletel mimo cesty. Po nehode z miesta odišiel, v aute nechal svojich kamarátov.

Dohodli sa na spoločnom odvoze. Partia mladých ľudí sa skoro ráno vracala z oslavy do Žiaru nad Hronom. V modrom Volve sedel okrem 24- ročného majiteľa auta a 17- ročnej dievčiny aj ďalší muž, ktorému majiteľ zveril kľúče od auta. Urobil však chybu, mladý muž ich totiž ďaleko neodviezol, havaroval na rýchlostnej ceste za Zvolenom.

"Vodič neprispôsobil jazdu stavu a povahe vozovky, dostal šmyk, narazil do dopravnej značky a s autom sa prevrátil cez strechu," informovala policajná hovorkyňa Mária Faltániová. Majiteľ auta, aj spolujazdkyňa sa pri nehode zranili. Muž, ktorý auto šoféroval nikomu z nich nepomohol, svedkovia videli ako ušiel do lesa a to ešte pred príchodom policajtov. Na mieste bol aj policajný psovod, prehľadali široké okolie, no vodiča auta nenašli. Nehoda je v štádiu objasňovania. Majiteľa auta aj 17- ročnú spolujazdkyňu odviezli do zvolenskej nemocnice.

"Vo vozidle boli dvaja spolujazdci, u oboch dychové skúšky s pozitívnym výsledkom, mali viac ako jedno promile," dodala policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy