Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
FOTO: Na R1 došlo k tragickej nehode. Vodič vyletel z cesty, zastavil ho až svah
Zdielať na

FOTO: Na R1 došlo k tragickej nehode. Vodič vyletel z cesty, zastavil ho až svah

Archívna reportáž

K tragickej nehode došlo nedávno v Kladne. Z auta vypadlo iba štvorročné dieťa, ktoré sedelo na prednom sedadle spolujazdca:

ZVOLEN/BANSKÁ BYSTRICA / Pri utorkovej dopravnej nehode na rýchlostnej ceste R1 medzi Zvolenom a Banskou Bystricou zahynul 54-ročný vodič vozidla Peugeot 308 z Polomky, jeho mladý spolujazdec skončil s ťažkými zraneniami.

"Z doposiaľ nezistených príčin zišiel s vozidlom mimo spevnenú časť vozovky na trávnatý povrch, kde narazil do betónového priepustu, následne pokračoval ďalej v jazde a po prejdení 156 metrov prerazil oplotenie diaľnice. Po prerazení oplotenia preletel ponad cestu idúcu popod diaľnicu a prednou časťou narazil do svahu, v dôsledku čoho sa auto prevrátilo na strechu," popisuje nehodu na sociálnej sieti banskobystrická krajská polícia s tým, že vodič utrpel ťažké zranenia, ktorým na mieste podľahol.

Jeho 25-ročného spolujazdca zo Stupavy s ťažkými zraneniami previezli do nemocnice. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenie a prečin ublíženie na zdraví. Na mieste nehody bol aj znalec z odboru cestnej dopravy a príčina dopravnej nehody je v štádiu vyšetrovania.

Sociálnou sieťou sa šíri video, na ktorom skupina mladých ľudí mimoriadne riskantnou jazdou ohrozuje nielen seba, ale aj ostatných vodičov na Dobšinskom kopci. Viac už Martina Molčanová: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy