Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Tragická nehoda v Petržalke si vyžiadala život otca a syna, ďalšie tri osoby previezli do nemocnice
Zdielať na

Tragická nehoda v Petržalke si vyžiadala život otca a syna, ďalšie tri osoby previezli do nemocnice

Archívna reportáž

V centre Trnavy sa v nočných hodinách pohyboval mladík s mačetou v ruke:

BRATISLAVA / V záhradkárskej oblasti v bratislavskej mestskej časti Petržalka došlo k veľkej tragédii. Život dvoch mužov vyhasol po tom, čo sa nadýchali toxických plynov. Na miesto smerovali všetky záchranné jednotky.

K nešťastiu došlo v sobotu podvečer v záhradkárskej oblasti na Betliarskej ulici v bratislavskej Petržalke. Pre dvoch mužov sa večer skončil tragicky po tom, čo mali do chaty unikať splodiny z elektrocentrály. Tá sa nachádza v pivničných priestoroch chaty. "Podľa vyjadrenia zasahujúcich hasičov vo vnútri pivnice namerali prekročené hodnoty CO. Policajti miesto zabezpečili a hasiči priestory chatky odvetrali. Záchranári poskytli osobám prvú pomoc, no aj napriek ich snahe a úsiliu sa život mužom vo veku 63 a 32 rokov už navrátiť nepodarilo," informuje policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. 

Ďalšie tri osoby previezli záchranári do jednej z bratislavských nemocníc. Medzi nimi aj žena, ktorá sa nachádza vo vážnom stave.  

Na miesto nešťastia ihneď smerovalo niekoľko záchranných vozidiel, vrátane hasičského auta. Na pomoc záchranárom prišlo deväť hasičov. 

Privolaní boli aj kriminalisti a tím krízovej intervencie z neziskovej organizácie Modrý anjel, ktorý je určený na podporu obetiam tragických udalostí a ich príbuzných. 

​Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci všeobecného ohrozenia. "Policajti na mieste vykonávajú všetky prvotné, neodkladné a neopakovateľné procesné úkony," informovala o prípade krátko po nešťastí polícia na sociálnej sieti

Vyšetrovanie smrti manželov je ukončené. Študenti mali vraždiť pre luxusnú vilu. Viac už Martin Krpač: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy