Jasno
11°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Hrozil s obuškom v ruke: Prednostovi úradu vo Veľkom Mederi sa vyhrážal manžel zamestnankyne
Zdielať na

Hrozil s obuškom v ruke: Prednostovi úradu vo Veľkom Mederi sa vyhrážal manžel zamestnankyne

VEĽKÝ MEDER / Vybaviť si účty s prednostom mestského úradu vo Veľkom Mederi chcel manžel jednej zo zamestnankýň. Pikantný príbeh nečakajte. Išlo o pokarhanie od prednostu za to, že sa pracovníčka úradu do práce nevrátila včas. Vyhrážky s obuškom v ruke mali dohru na súde.

Pred dom prednostu mestského úradu vo Veľkom Mederi prišiel popoludní muž a začal sa mu vyhrážať. Napriek tomu, že prednosta na ataky nereagoval, vystúpil z auta a pokračoval. "Nakoľko toho človeka poznám od detstva, nevedel som, o čo sa jedná, lebo hneď začal s vyhrážaním, že či potrebujem nemocničnú stravu. Potom použil nechcem použiť tie slová, ale na moju osobu, na život boli tie výrazy," povedal Juraj Vajai, prednosta MsÚ Veľký Meder.

Až keď muž po vyhrážkach spomenul svoju manželku, ktorá je zamestnankyňou mestského úradu, vyšlo najavo, o čo ide. "Dostala týždeň predtým ústne pokarhanie z mojej strany, nakoľko sa sťažovali na ňu stránky, že nie je v práci a ja som to musel riešiť, nakoľko mestský úrad je pre ľudí," prezradil Vajai.

V skoré popoludnie vybehli na ulicu aj susedia, ktorí tam práve neboli. Všetci spozorneli, keď muž vytiahol z auta teleskopický obušok. "Polícia obvinila muža z prečinu nebezpečného vyhrážania. Po udalosti muža obmedzili na osobnej slobode," uviedla hovorkyňa KR PZ Trnava Martina Kredatusová.


Prípad polícia realizovala v superrýchlom konaní. "Okresný súd uznal obvineného za vinného a uložil mu peňažný trest vo výške 800 eur," vyjadrila sa hovorkyňa súdov Trnavského kraja Jana Kondákorová. Nahradiť ho môže odňatie slobody na 3 mesiace. Súd tak rozhodol, pretože sa obvinený priznal a svoj čin oľutoval.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy