Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Veľká pátracia akcia ukončená. Otca dvoch detí našli, muž strávil v lese až štyri noci
Zdielať na

Veľká pátracia akcia ukončená. Otca dvoch detí našli, muž strávil v lese až štyri noci

OKRES MICHALOVCE / Od piatkového rána bol nezvestný 51-ročný muž z Humenného. Svoje dve malé deti odprevadil do školy a potom sa išiel prejsť do lesa. Domov sa však už nevrátil. Patrika odvtedy hľadalo množstvo profesionálov aj dobrovoľníkov. Dobré správy prišli až v utorok ráno. Nájsť sa ho podarilo obyvateľke Oreského.

51-ročný Patrik ešte v piatok ráno odprevadil svoje dve malé deti do školy. Manželke povedal, že sa potom ide prejsť do lesa. Keď sa večer nevrátil domov, zalarmovala pomoc. Muža hľadalo množstvo policajtov, dobrovoľných hasičov aj miestnych dobrovoľníkov. Nájsť sa ho podarilo úplnou náhodou v lesoch nad obcou Oreské.


51-ročného našla počas prechádzky v lese miestna obyvateľka. Otec dvoch detí bol nezvestný od minulého piatka. Muž strávil v lese až štyri noci. Pravdepodobne v ňom zablúdil. Pešo mohol prejsť asi 15 kilometrov.

Podľa slov manželky na tom nie je zdravotne úplne najlepšie, no verí, že bude v poriadku. Do opatery si ho vzali záchranári, ktorí ho previezli do nemocnice. "Som rada, že som ho našla, že sme spolu, že sme relatívne zdraví. Tešíme sa z toho," povedala Antónia, manželka nájdeného muža.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy