Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Veľká pátracia akcia pokračuje: Otec odprevadil deti do školy, od piatka ho niet
Zdielať na

Veľká pátracia akcia pokračuje: Otec odprevadil deti do školy, od piatka ho niet

HUMENNÉ / V Humennom a okolí prebieha veľká pátracia akcia. Od piatku je nezvestný otec dvoch detí a príbuzní o ňom nemajú žiadnu zmienku. Zúfalá manželka prosí o pomoc. Nie je jasné, kde sa 51-ročný Patrik mohol zatúlať. Prosí preto každého, kto sa pohybuje v regióne, aby si všímal, či ho niekde nezbadá.

Päťdesiatjedenročný Patrik je nezvestný od piatkového rána. Deti odprevadil do školy a manželke povedal, že potom sa ešte pôjde prejsť do lesa. Odvtedy o ňom ale príbuzní nemajú žiadnu zmienku. V piatok večer sa preto manželka Antónia obrátila na políciu. Prezreli kamerové záznamy a snažili sa nájsť trasu, po ktorej sa s najväčšou pravdepodobnosťou vydal na cestu. Na jeho správaní manželka nič nebadané nespozorovala. "Rozlúčil sa s dcérou úplne bežne, dal jej pusu, niečo si povedali, objal ju a s úsmevom odchádzal," vyjadrila sa Antónia. 

 Po mužovi pátrajú desiatky policajtov aj dobrovoľní hasiči. Okrem toho ale aj množstvo miestnych dobrovoľníkov. Prečesávajú okolie Humenného a aj obce Jasenov. V spolupráci s policajtmi s Obvodného oddelenie Vinné – Zemplínska Šírava vykonali ďalšie previerky. 51-ročný Patrik je Francúz. Po slovensky síce nehovorí plynule, no ak sa mu prihovoríte, podľa manželky bude rozumieť. O všímavosť prosí každého, kto sa pohybuje v regióne."Kto sa chodí prechádzať v okolí Humenné a stretne muža, aj keď sa mu bude zdať dezorientovaný, aby to oznámil," dodala manželka Antónia. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy