Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Dráma vo Zvolene: Malý chlapec skončil v kaluži krvi, život mu zachraňovali policajti
Zdielať na

Dráma vo Zvolene: Malý chlapec skončil v kaluži krvi, život mu zachraňovali policajti

Archívna reportáž

ZVOLEN / Policajti Pohotovostnej motorizovanej jednotky zachraňovali v utorok podvečer osemročného chlapca. So zakrvavenou hlavou ho našli v priekope vedľa cesty pri priehrade Môťová vo Zvolene.

 Ako informovala banskobystrická krajská polícia, chlapec spadol z bicykla, policajti mu poskytli prvú pomoc a plačúce dieťa upokojili. "Pri chlapčekovi sa zastavili a keď videli, že silno krváca, okamžite mu poskytli urgentnú zdravotnú pomoc. Snažili sa ho upokojiť, nakoľko plakal a skontrolovali, či nemá aj ďalšie poranenia," informovala polícia na Facebooku.

Chlapec bol vystrašený a uzimený, preto ho zabalili do termoizolačnej fólie. "Na zastavenie krvácania použili viacero obväzov a použili aj svoje vlastné lekárničky. Okamžite privolali rýchlu zdravotnú pomoc a do jej príchodu robili všetko pre to, aby chlapcovi pomohli a najmä zastavili silné krvácanie v oblasti hlavy," opísali nešťastnú udalosť policajti.

Po príchode záchranárov, chlapca odovzdali profesionálom. Ranu na hlave mal natoľko rozsiahlu, že si vyžadovala chirurgický zákrok.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy