Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Tragédia v Komárne. Muž sa vrátil do izby zakrvavený so slovami, že zabil otca
Zdielať na

Tragédia v Komárne. Muž sa vrátil do izby zakrvavený so slovami, že zabil otca

KOMÁRNO / Polícia v Komárne rieši brutálnu smrť 63-ročného muža. Podľa informácií TV JOJ z prostredia vyšetrovania ho pravdepodobne zabil jeho vlastný syn. Toho už polícia zadržala. Upozorňujeme, že obsah článku nie je vhodný pre maloleté osoby

K incidentu v Komárne malo dôjsť v nedeľu nadránom. Podľa prvotných informácii mal 40-ročný syn obzvlášť závažným spôsobom zabiť 63-ročného otca.

Podľa zistení TV JOJ bol podozrivý muž v izbe s kamarátmi. Zrazu vyšiel von a vrátil sa zakrvavený so slovami, že zabil otca. Jeden z mužov vyskočil z balkóna a utekal domov, odkiaľ privolal políciu. 

Podľa informácií TV JOJ polícia pod plachtou na chodbe bytu našla ležať telo a vedľa odrezanú hlavu. Polícia zadržala podozrivého 40-ročného muža, podľa polície je pravdepodobné, že v čase skutku bol pod vplyvom omamných látok. 

"Na mieste činu prebiehajú procesné úkony, preto zatiaľ nemôžeme k tejto veci poskytnúť žiadne ďalšie informácie," informovala policajná hovorkyňa Renáta Čuháková. 40-ročný Jaroslav sa pohyboval v spoločnosti závislých ľudí – byt na prízemí podľa susedov navštevovali pochybné indivíduá. Podozrivého muža podľa informácií TV JOJ zatiaľ polícia nevedela vypočuť. Jaroslav sa pritom len pred rokom vrátil z väzenia, kde pykal za inú trestnú činnosť.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy