Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Uškrtil ženu a utiekol
Zdielať na

Uškrtil ženu a utiekol

PRAHA / Máme nové informácie o vražde mladej ženy na okraji Prahy. Podľa polície hlavný podozrivý uniká v bežnom českom aute a jeho poznávacím znamením by mohol byť hnedý pes. Naposledy ho videli v okolí Ostravy a môže byť ozbrojený.


"Násilný trestný čin bol spôsobený na mladej žene a v súčasnej chvíli pátrame po vrahovi."
 To boli slová pražskej polície vo štvrtok potom, čo kriminalisti z pražskej mordparty strávili noc v Tupolevovej ulici, kde sa vraždilo. obeťou bola mladá žena, vrah uniká. Intenzívne vyšetrovanie v posledných dňoch zahŕňalo zbieranie dôkazov forenzných kriminalistov na mieste činu, vypočúvaní, susedov. Teraz prichádzajú policajti s prosbou pomôcť vypátrať tohto muža, ktorý je hlavným podozrivým.

Polícia pátra po podozrivom Tomášovi Nálevkovi. Tomáš Nálevka, by mohol cestovať škodou oktávia, mohol by so sebou mať hnedého psa labradora "Tento bol naposledy vidéný v Ostravsku a je v súčasnej chvíli podzozrivý zo spáchania závažného zločinu vraždy." informuje hovorkyňa.

Podľa našich informácií mohla byť žena uškrtená a jej telo objavené až po niekoľkých dňoch.Vrah má tak náskok. Polícia varuje, aby sa ho nikto nepokúšal sám zastaviť, ale aby kontaktoval políciu. Môže byť ozbrojený a nebezpečný.

Vrahovi, ak bude uznaný vinným hrozí až 15 rokov väzenia, vo výnimočnom prípade doživotie. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy