Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Smrť na ubytovni vo Zvolene: Zakrvavené telo mladíka našiel jeho spolubývajúci
Zdielať na

Smrť na ubytovni vo Zvolene: Zakrvavené telo mladíka našiel jeho spolubývajúci

ZVOLEN / Smrť muža zo Srbska vyšetrujú policajti vo Zvolene. Zakrvavené telo na zemi v kúpeľni našiel okolo druhej v noci jeho spolubývajúci. Nešťastie sa stalo v ubytovni. Srb mal v stredu nastúpiť do novej práce.

Okolo druhej ráno volal pomoc pre svojho spolubývajúce muž z Ukrajiny. Zakrvaveného muža, s reznými ranami na krku našiel na zemi v spoločnej kúpeľni. Do ubytovne firmy vo Zvolene ako prví dorazili záchranári, no 33-ročný Srb už nejavil známky života. "V ubytovni našli muža celého od krvi, poslali sme na miesto ambulanciu rýchlej zdravotnej pomoci, lekár, žiaľ, už len skonštatoval smrť," informovala Alena Krčová, hovorkyňa OS ZZS. 

Okolie tragédie ohradili páskou a na mieste zaisťovali stopy kriminalisti, ako aj policajný technik. Policajti skúmajú aj kamerové záznamy, ktoré zohnali v areáli firmy, kde sa nachádza ubytovňa. Vypočuli aj ľudí z okolitých izieb, ako aj Ukrajinca, ktorý mŕtveho spolubývajúceho našiel. Obhliadajúci lekár na mieste cudzie zavinenie vylúčiť nevedel. "Nariadená bola súdna pitva," povedala Mária Faltániová, hovorkyňa KR PZ BB.

Skúmať budú či si muž mohol smrteľné rezné zranenia spôsobiť sám alebo išlo o úmyselné konanie inej osoby. 33-ročný Srb prišiel do Zvolena iba prednedávnom a vo firme mal ako šofér nastúpiť práve v stredu ráno. "Na prípade pracuje polícia, momentálne nie je možné poskytnúť bližšie informácie," dodala Mária Faltániová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy