Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Zaľúbený pár sa vybral spoznávať cesty na východe. Mladík ale nemal vodičák, no to nie je všetko
Zdielať na

Zaľúbený pár sa vybral spoznávať cesty na východe. Mladík ale nemal vodičák, no to nie je všetko

MICHALOVCE / Mladý zaľúbený pár má opletačky s políciou. Na ukradnutom aute sa totiž vybral spoznávať cesty východného Slovenska. Za volantom navyše sedel iba 17- ročný Števo, ktorý ešte nemá ani vodičák. S priateľkou Nikolou ich zadržali až hraničný policajti.

Auto malo zmiznúť z dvora rodinného domu v Michalovciach niekedy v noci. Jeho majiteľ vraj na to prišiel v čase, keď sa chystal ráno do práce. Policajti po vozidle ihneď rozbehli pátranie.  Števo a Nikola sa podľa našich zistení vozili na cudzom aute po cestách Košického aj Prešovského kraja. Zastavili sa aj v Humennom, kde mali naraziť do zaparkovaného auta. V jazde však pokračovali ďalej, akoby sa nič nestalo. Po tom, ako sa vrátili späť do Michaloviec si hľadané vozidlo všimla hliadka hraničnej polície. Poznávací zájazd sa tak pre mladú dvojicu nadobro skončil.  

V osobnom aute sa nachádzali dvaja ľudia. Išlo o 17-ročného vodiča a 16-ročnú spolujazdkyňu. "Polícia zadržala dve podozrivé mladistvé osoby, ktoré boli po vykonaní potrebných procesných úkonov zo zadržania prepustené," informovala policajná hovorkyňa Lenka Ivanová. 17-ročný mladík šoféroval auto aj napriek tomu, že ešte nemá vodičák. So svojou frajerkou, ktorá je sestrou majiteľa vozidla, sa zrejme chcel iba povoziť. Pre svoje nerozvážne konanie teraz ale môžu niesť následky. Polícia však zatiaľ nikoho neobvinila. 

"Polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre trestný čin neoprávneného používania cudzieho motorového vozidla," informovala ďalej Lenka Ivanová. Policajti napokon vrátili auto jeho majiteľovi. Až na pár škrabancov, vyzeralo byť v poriadku. Mladícka nerozvážnosť sa v tomto prípade našťastie skončila bez ujmy na zdraví.  

Pozrite si reportáž o zlodejoch, ktorí ukradli auto známej herečke:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy