Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Susedia nevideli Miroslava dva dni. Hasiči ho v dome našli mŕtveho
Zdielať na

Susedia nevideli Miroslava dva dni. Hasiči ho v dome našli mŕtveho

SLANEC / V Slanci pri Košiciach našli v dome mŕtveho muža. Keď ho susedia nevideli 2 dni zavolali pomoc. Po príchode hasičov zistili, že muž, ktorý by tento rok oslávil 50, sa udusil dymom.

"Sme pošli pozrieť, dva dni nebolo ho vidno a otvorili sme dvere a tam bolo plno dymu a tam už ležal na posteli," opísal udalosti sused. 

Podla informácii TV JOJ mal Miroslav zlomené koleno a ťažko sa pohyboval. Aj toto bol jeden z dôvodov prečo sa posledné dni zdržiaval len vo svojom dome. "Po našom príchode na miesto udalosti sme zistili, že sa jedná o požiar s nedokonalým horením, čiže tlením, pri ktorom sa udusila jedna osoba," uviedol Vladimír Mačanga, veliteľ zásahu HaZZ Košice.

Pán Miroslav by v máji oslávil svoju 50. Susedia o ňom rozprávajú len v dobrom ako o pracovitom človeku s dobrým srdcom. "Nikdy neodmietol pomoc, len som zakričala, že Miro a už bol tu. Keď som dačo potrebovala do obchodu alebo hocikde nikdy nepovedal, že nie. Hocijaký mal život ale bol dobrý aj mal dobre srdce," opísala susedské vzťahy Anna. 

Pani Anna videla svojho suseda naposledy v stredu, keď ho zavolala na obed. "Injekcie má tu u nás, čo si pichal, aj na obed bol. No a vtedy išiel domov, že si zatopí. Dali sme mu trochu dreva, žeby mal na zimu z nášho," povedala suseda Anna. 

Hasiči po svojom príchode už nedokázali mužovi pomôcť. "Obhliadajúci lekár na mieste predbežne vylúčil cudzie zavinenie a bolo nariadené vykonanie pitvy. Presná príčina ako k tejto udalosti došlo je predmetom ďalšieho vyšetrovania. Polícia v tejto súvislosti začala trestne stíhanie pre trestný čin usmrtenia," dodala Lenka Ivanová, hovorkyňa KR PZ Košice.

V Humennom vystrájal zlodej podpaľač. Pozrite si nasledujúcu reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy