Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Pátranie po nezvestnom mužovi sa skončilo. 51-ročného Sninčana našli mŕtveho
Zdielať na

Pátranie po nezvestnom mužovi sa skončilo. 51-ročného Sninčana našli mŕtveho

SNINA / V stredu večer na polícii v Snine príbuzní nahlásili nezvestnosť 51-ročného muža. Policajti po ňom vyhlásili pátranie, no o pár hodín neskôr už bolo jasné, že nebude mať dobrý koniec.

Záchranné zložky zamierili na miesto, kde ležal nezvestný muž okolo druhej popoludní. Ich pomoc, žiaľ, už bola márna. Bezvládne mužské telo ležalo neďaleko cesty. Podľa informácií televízie JOJ z prostredia vyšetrovania ho zaregistrovali ľudia z okolitých domov. "Pri príchode záchranárov pacient už nejavil známky života. Lekár musel konštatovať smrť," uviedla hovorkyňa záchranárskej skupiny Jana Galera Matúšová.

​Podľa lekára bol muž mŕtvy už niekoľko hodín. Ukázalo sa, že nebohým je 51-očný Sninčan. Policajti po ňom v stredu vyhlásili pátranie po tom, ako jeho nezvestnosť na obvodnom oddelení nahlásili príbuzní. Okolnosti úmrtia sú zatiaľ nejasné. Nasledovať bude policajné vyšetrovanie.

"Poverený príslušník začal vo veci trestné stíhanie pre prečin usmrtenia," vyjadrila sa hovorkyňa KR PZ Prešov Jana Ligdayová. Obhliadajúci lekár na mieste cudzie zavinenie vylúčil. V prípade nariadil vykonať pitvu.

Telo muža vytiahli hasiči z Hornádu pri vodnej elektrárni v Ždani pri Košiciach. Policajtov zalarmovala rodina zosnulého. Viac sa dozviete vo VIDEU:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy