Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Pri Žiline došlo k vážnej dopravnej nehode. Vodič idúci v protismere bol pravdepodobne pod vplyvom alkoholu
Zdielať na

Pri Žiline došlo k vážnej dopravnej nehode. Vodič idúci v protismere bol pravdepodobne pod vplyvom alkoholu

RAJECKÉ TEPLICE / Štyria ľudia sa zranili pri nehode, ktorá sa stala za Rajeckými Teplicami. Zasahovať musel aj záchranársky vrtuľník. Do nemocnice previezol vodiča, ktorý prešiel do protismeru. Vyzerá to tak, že triezvy zrejme nebol.

Nehoda sa stala krátko po tretej hodine popoludní. Za volantom Fiatu sedel 44-ročný Peter, ktorý smeroval z Rajca do Žiliny. Jaroslav, ktorý viezol v aute manželku a ďalšiu spolujazdkyňu nemal šancu zrážke zabrániť.

Zraneným pomáhal aj lekár, ktorý išiel náhodou okolo. Spolu s vodičom sanitky poskytli zraneným prvú pomoc ešte pred príchodom záchranných zložiek. Vodiča Fiatu do žilinskej nemocnice transportoval vrtuľník.

Peter sa pre zranenia na mieste nehody dychovej skúške podrobiť nemohol v nemocnici mu odobrali krv. Podľa informácií TV JOJ mu alkohol v krvi zistili, policajti ale zatiaľ oficiálne výsledky nemajú.Cesta medzi Rajeckými Teplicami a Rajcom bola počas dokumentácie nehody uzavretá, po zaistení stôp sprejazdnili jeden jazdný pruh a premávku púšťali striedavo.

​Vážna dopravná nehoda na Liptove. Zasahovať musel aj vrtuľník. Viac sa dozviete vo VIDEU:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy