Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Okradnutú a zbitú ženu mal v kontajneri nájsť náhodný okoloidúci. Prípad priniesol prekvapivé rozuzlenie
Zdielať na

Okradnutú a zbitú ženu mal v kontajneri nájsť náhodný okoloidúci. Prípad priniesol prekvapivé rozuzlenie

KOMÁRNO / Okradnutá a zbitá mala skončiť v smetnej nádobe. Po niekoľkých hodinách mal ženu z Komárna vyslobodiť náhodný okoloidúci. Preverovanie výpovede ženy s modrinami na tele, ale prinieslo veľké prekvapenie.

34-ročná žena prišla na policajnú stanicu v Komárne oznámiť lúpežné prepadnutie, ktoré malo skončiť v kontajneri. Vypovedala, že ju dvaja neznámi muži o druhej nadránom najskôr okríkli, potom jej chytili ústa, aby nekričala a zrazili ju na zem. Potom je prehľadali kabelku aj vrecká a nakoniec jej mali siahnuť aj do výstrihu, odkiaľ jej z podprsenky ukradli 70 eur. "Odišla večer o desiatej, neviem kam, hovorila, že pre cigarety," uviedla miestna obyvateľka. 

"Polícia v Komárne prijala trestné oznámenie pre podozrenie z trestného činu lúpeže," potvrdila krajská hovorkyňa Renáta Čuháková. Žena policajtom povedala, že ju útočníci hodili do kontajnera, odkiaľ sa nevedela dostať. Presne opísala toto miesto a uviedla aj jeho farbu.

V jedinom žltom kontajneri mala stráviť niekoľko hodín, aj keď na ňom nie je žiaden špeciálny zámok. "Počula som, že bola v kontajneri, od noci do rána, do ôsmej, že jeden starý muž chcel ráno odhodiť smeti a vraj on ju tam našiel v smetiaku," upresnila miestna obyvateľka. 

Lekárske vyšetrenie potvrdilo, že mala zranenia, ktoré mohli zodpovedať jej výpovedi, že ju muži zrazili na zem a dokopali. Na pomliaždeniny chrbta i brucha určil lekár 7-dňovú práceneschopnosť. Keď si ale ženu policajti predvolali na výsluch aj na druhý deň, zistili, že lupičov nikdy nenájdu. "Pri preverovaní okolností prípadu však vyšlo najavo, že poškodená si všetko vymyslela," vysvetlila Renáta Čuháková. 

Keďže nešlo o krivú výpoveď, ale o nepravdivé oznámenie, mama rozvetvenej rodiny budem musieť skutočnosť, kde prišla o 70 eur a akým spôsobom, vysvetľovať zrejme už len doma.

Bezdomovkyni sa zmenil život. Vo vrecku našla hotový poklad: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy