Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Milenecké radovánky mali dramatický záver. Rozchod dvoch mladých ľudí skončil krvavou bitkou
Zdielať na

Milenecké radovánky mali dramatický záver. Rozchod dvoch mladých ľudí skončil krvavou bitkou

BIDOVCE / Prvé rande dvoch mladých ľudí sa skončilo ťažkými zraneniami. Ani jeden z nich nedostal to, čo chcel a ich rozchod mal tak nečakaný dramatický záver.

Údajne sexuálne radovánky nevyšli podla plánu a skončili sa krvavou bitkou. Celý vzťah sa mal začať na internetovej zoznamke. Na prvom stretnutí však Sabinovčan ani len netušil, že Kiara nie je tá, za ktorú sa vydáva. "Ona je, to ten, chlap i žena," vysvetlila majiteľka domu Alžbeta Groňová. 

Kiara zaviedla muža do domu, kde plánovala bližšie stretnutie, ktoré však neskončilo tak, ako malo. "Do nosa ju udrel, tu mi všetko zakrvavila," opísala incident Alžbeta Groňová. 

Ani tým to však neskončilo a útok na Kiaru pokračoval v chodbe, kde ju zbil. Potom vzal mobilný telefón spolu s finančnou hotovosťou 10 eur a ušiel. "A on mi ešte zobral jeden taký veľký nožík čierny a pošli dakde dole, ona utekala za ním a on ju dole dakde popichal," doplnila majiteľka domu. 

"Pacient bol poranený v oblasti brucha a musel podstúpiť operáciu. Momentálne je hospitalizovaný na JIS, je v stabilizovanom stave mimo ohrozenia života, pri vedomí a komunikuje," informovala o stave hovorkyňa UNLP Košice Ivana Vaněková. 

Susedia z osady ho považujú za slušného a doteraz s nim neboli žiadne problémy. "To je dobrý chlapec, taký slušný, ešte neublížil nikomu. Darmo hovoria, že nosí ženské veci, no ale tak má také hormóny," poznamenala suseda Erika. 

"Poverený príslušník obvodného oddelenia policajného zboru v Bidovciach po zhromaždení a vyhodnotení všetkých dôkazových materiálov z trestného činu ublíženia na zdraví v súbehu s trestným činom krádeže obvinil 28 - ročného Tomáša z okresu Prešov," uviedla krajská hovorkyňa polície Lenka Ivanová. 

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 2 roky.

Jozef chcel darovať mužovi z osady oblečenie. Ten si okrem šiat zobral aj dobrodincovu peňaženku. Viac vo videu: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy