Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Vážna dopravná nehoda troch áut: Vodiči boli po zrážke zakliesnení
Zdielať na

Vážna dopravná nehoda troch áut: Vodiči boli po zrážke zakliesnení

ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY / Pri obci Šariššké Michaľany sa dopoludnia stala vážna dopravná nehoda. Zrazili sa tam tri osobné autá. Vodiči dvoch áut ostali po zrážke zakliesnení vo vozidlách. Vyslobodzovali ich privolaní hasiči. Na mieste zasahovali aj leteckí záchranári.

Zrazili sa dve oproti sebe idúce autá a následne do nich podľa policajných informácií ešte narazilo ďalšie. Vodiči dvoch áut boli po zrážke zakliesnení vo vozidlách. Vyslobodzovali ich privolaní hasiči. "Vystrihovali sme jednu osobu, následne druhú, už boli na mieste aj RZP," povedal veliteľ zásahu HaZZ Prešov Jozef Škovrán. "Príčina a okolnosti dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania," vyjadril sa hovorca KR PZ Prešov  Igor Pavlik.

​Za volantom jedného z osobných áut sedela žena. Druhé, ktoré išlo oproti, šoféroval mladý muž. Obaja boli po zrážke ťažko zranení. Muža odviezli záchranári do prešovskej nemocnice. "Pacient utrpel združené porania hrudníka, panvy a pravej hornej končatiny. Čaká ho operácia," povedala Renáta Cenková, hovorkyňa FNsP Prešov. Ešte vážnejší je stav vodičky z osobného auta. Tej sa ujali leteckí záchranári. S ťažkými zraneniami ju previezli do Košíc. "Je hospitalizovaná na ARE, pri nehode utrpela viacnásobné porania. Momentálne je v stabilizovanom stave na umelej pľúcnej ventilácii," uviedla hovorkyňa UN LP Košice Ivana Vaněková.

Pozrite si tiež archívnu reportáž tragickej nehody v Brekove:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy