Polojasno
12°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Počas silvestrovských osláv v Seredi malo dôjsť k streľbe. Polícia prípad vyšetruje
Zdielať na

Počas silvestrovských osláv v Seredi malo dôjsť k streľbe. Polícia prípad vyšetruje

SEREĎ / Také oslavy príchodu nového roka, aké zažili po polnoci obyvatelia Serede by vystrašili asi každého. Pred jednou z bytoviek sa ozvala streľba zo samopalu. V strelcovom byte našli policajti veľký počet zbraní. S informáciou prišiel ako prvý portál sereďonline.sk.

Informáciu o streľbe počas silvestrovskej noci v Seredi, kedy sa odstreľoval ohňostroj, priniesli nezávislé internetové noviny seredonline.sk . Počas novoročného ohňostroja, ktorý v noci pripravilo občanom mesto Sereď mal v dave strieľať do vzduchu z dvoch zbraní obyvateľ jednej z bytoviek. Vystrašení ľudia mali približne 30 minút po polnoci privolať aj policajnú hliadku, ktorá však krátko po príchode z miesta odišla. Po opätovnej výzve občanov a nájdených nábojníc zo samopalu, prišli na miesto hliadky štátnej a mestskej polície. Mali vykonať u podozrivého muža prehliadku jedného z bytov v paneláku. Policajti z bytu v “Perlovke” vyniesli veľké množstvo zbraní a streliva, vrátane niekoľkých dlhých guľových zbraní s optikou a samopalu vzor 58.
Zadržali muža podozrivého zo streľby.

TV JOJ požiadala na základe informácií v popoludňajších hodinách políciu o stanovisko. "Polícia prijala oznámenie o streľbe zo zbrani, ku ktorému malo prísť v meste Sereď okolo polnoci. Preverujeme všetky okolnosti súvisiace s udalosťou, vykonávame obhliadku miesta udalosti a zákonné kroky na úseku zbraní a streliva," informovala policajná hovorkyňa Martina Kredatusová. 

Pred Vianocami došlo k streľbe aj v okrese Dunajská Streda, na zabíjačke. Viac o prípade TU:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy