Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Obeťou útoku v centre Bratislavy sa stal aj Adam (19). Jeho matka opísala, ako k bitke malo dôjsť
Zdielať na

Obeťou útoku v centre Bratislavy sa stal aj Adam (19). Jeho matka opísala, ako k bitke malo dôjsť

BRATISLAVA / Ďalší nezmyselný útok v centre hlavného mesta. 19-ročného mladíka cez víkend napadol agresívny muž. Podľa matky obete sa to stalo pred očami zamestnancov jedného z podnikov na námestí SNP.

Podľa statusu, ktorý na sociálnej sieti adresovala verejnosti matka napadnutého 19-ročného  Adama, malo dôjsť k prvotnému konfliktu vo vnútri jedného z podnikov na námestí SNP. "Bola tam prítomná aj jeho priateľka, ktorá sa v istom momente dostala do slovnej prestrelky s istým Richardom V., ktorý bol agresívny aj na ďalších prítomných kamarátov, a jedného hneď aj “obdaroval “ hlavičkou do tváre, keď mu hovoril, aby im dal pokoj," napísala matka Adama v statuse. 19-ročný Adam študent diplomacie a vo voľnom čase DJ sa svojej priateľky zastal, následne vyhodnotil, že bude lepšie z podniku odísť. "Vyšli na ulicu a tam sa stalo to, čomu sa hovorí úmyselný trestný čin . Richard V. si počkal a napadol môjho syna, zhodil ho surovo na zem a zbil ho tak, že dnes má zlomený nos, pomliaždenú lícnu kosť a zlomený zub," píše ďalej. 

Na miesto dorazila aj polícia, ktorá s napadnutým mladíkom spísala záznam a poslala ho na ošetrenie k lekárovi. "Spomínaný pacient bol k nám privezený v ranných hodinách s mnohopočetnými pomliaždeninami hlavy a tvárovej časti, a tiež so zlomeninami na tvári. Pacient bol našimi lekármi ošetrený, jeho stav si nevyžadoval operačný zákrok a ďalej mu bola odporúčaná ambulantná starostlivosť," informovala o stave Adama hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Eva Kliská. 

Od brutálneho útoku na Filipínca Henryho, ktorý skončil tragicky, polícia v centre mesta posilnila hliadky. V poslednej dobe sa však opäť objavili agresívne útoky. Tragicky pritom skončil nedávno aj mladý Srb, ktorého v uliciach Starého mesta na smrť dobila partia jeho krajanov. V aktuálnom prípade zbitého Adama už na útočníka podali aj trestné oznámenie.

​"Vo veci sa v súčasnosti intenzívne vykonávajú všetky potrebné procesné úkony, ktorých cieľom je prípad objasniť. Aby nedošlo k zmareniu prebiehajúceho vyšetrovania, nie je možné o prípade bližšie informovať," uviedla policajná hovorkyňa Lucia Miháliková. 

"Vyzývam všetkých ľudí, ktorí sú istým spôsobom zodpovední za tento možno pre niekoho bezvýznamný incident, aby niečo urobili a prebrali svoju časť zodpovednosti. Ide tu o našu bezpečnosť. A Hlavne bezpečnosť našich detí !!," napísala v statuse na záver matka napadnutého chlapca. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy