Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Školák prišiel na policajné riaditeľstvo pýtať drogy peniaze. Keď nepochodil, vrátil sa aj so sekerou v ruke!
Zdielať na

Školák prišiel na policajné riaditeľstvo pýtať drogy peniaze. Keď nepochodil, vrátil sa aj so sekerou v ruke!

BANSKÁ BYSTRICA / Chcel drogy a peniaze. Lenže 16 ročný školák z Banskej Bystrice si ich prišiel pýtať na krajské policajné riaditeľstvo! Keď nepochodil, vrátil sa aj so sekerou v ruke a rozbil vstupné dvere.

Stalo sa to zhruba hodinu po polnoci, páchateľ rozbil dvere na krajskom policajnom riaditeľstve. Údery sekerou a rinčanie skla, v celom okolí boli rozsypané kusy črepín. Takto si prišiel vybiť svoju zlosť na policajné riaditeľstvo tínedžer v Banskej Bystrici. Čo presne ho tak rozrušilo, nevedno. A hoci v noci zmizol, ráno, práve v čase keď sme nakrúcali, sa vrátil späť. A pýtal si drogy a peniaze.



Že práve on v noci vyčíňal, priznal bez okolkov. Policajtom, ktorí poňho prišli, povedal aj to, že sekeru zobral od starkej, ktorá býva neďaleko. "Priznávam sa, bol som to ja," povedal do kamery mladý výtržník. "V skorých ranných hodinách prišiel mladík so sekerou v ruke pred budovu Krajského riaditeľstva PZ v Banskej Bystrici, kde sekerou rozbil sklenenú výplň a z miesta odišiel," priblížila hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v BB Petra Kováčiková. 

Pri rozbitých dverách policajného riaditeľstva dokonca podrobne opísal, ako to v noci celé prebehlo. 16 ročného tínedžera policajti odviedli na oddelenie, kde ho vypočul aj vyšetrovateľ. Sekeru našla hliadka na dvore rodinného domu, kde žije tínedžerova rodina. Jeho správanie si nikto z nich vysvetliť nevie."On nemá žiadne problémy, prečo by mal problémy, ma to prekvapilo, on je normálny človek, on by nič nespravil," reagoval príbuzný výtržníka. 

Mladík, ktorý si svoju zlosť vybil na sklenených dverách ministerskej budovy, sa nevyhne problémom. Zrejme ho neminie obvinenie z výtržníctva. "V prípade naďalej prebiehajú úkony," doplnila Kováčiková. 

Výtržník rozmlátil krompáčom auto, usvedčili ho fotografie. Viac vo videu: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy