Polojasno
12°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Polícia pátra po zlodejovi. Z odstaveného auta s defektom ukradol viac než 500-tisíc eur
Zdielať na

Polícia pátra po zlodejovi. Z odstaveného auta s defektom ukradol viac než 500-tisíc eur

BRATISLAVA / Polícia pátra po mužovi, ktorý mal z odstaveného auta ukradnúť tašky v ktorých bolo viac ako pol milióna eur. Majiteľ auta bol pritom v tesnej blízkosti. Situáciu nasnímala bezpečnostná kamera.

Vodič si na Studenej ulici v Bratislave opravoval defekt. V tom čase mu niekto z auta ukradol tašky s finančnou hotovosťou viac ako pol milióna Eur. Šofér strieborného Opla zatiaľ riešil deravú pneumatiku. Po pár sekundách páchateľ vycítil svoju šancu, prebehol na druhú stranu cesty a otvoril auto. Vybral z neho tašky, v ktorých je podľa polície neuveriteľných 537-tisíc eur. "Muž, po ktorého totožnosti policajti pátrajú, bol vysoký približne 180 cm a v čiernom oblečení," uviedla Lucia Mihalíková, hovorkyňa KR PZ Bratislava. 

Ku krádeži došlo v utorok okolo 12:00 v tesnej blízkosti autoumyvárne na Zlatých pieskoch. O pomoc polícia prosí aj prípadných svedkov alebo kohokoľvek, kto by muža z tohto videa spoznal. "Osobitne vyzývame vodičov, ktorí v čase medzi 11.00 - 12.30 prechádzali po Studenej ulici a majú nainštalované vo vozidlách kamery, aby kontaktovali políciu," povedala Lucia Mihalíková. Polícia už začala trestné stíhanie vo veci zločin krádeže.

Pred Okresný súd v Partizánskom sa postavil lupič. Kradol oproti policajnej stanici a ešte k tomu s dvomi promile:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy