Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Úspešná policajná akcia. Policajti zaistili drogy aj iné podozrivé veci
Zdielať na

Úspešná policajná akcia. Policajti zaistili drogy aj iné podozrivé veci

ŽILINA / Žilinskí kriminalisti majú za sebou ďalšiu úspešnú akciu. V byte 37- ročného muža zaistili nie len drogy. Podľa informácií televízie JOJ v ich rukách skončilo aj viacero ďalších vecí, ktoré zrejme súvisia s inou trestnou činnosťou.

Podľa polície Martin z Banskej Bystrice predával drogy už vyše roka. Muži zákona dôkladne prezreli byt, ktorý si prenajal v centre Žiliny. Zdržali sa tam vyše troch hodín. Potom vyviedli podozrivého Banskobystričana von, aby prehľadali aj jeho auto.

"Pri domovej prehliadke sme našli a zaistili mikroténové vrecko s obsahom kryštalickej látky, zelenú sušinu a tabletky," povedala hovorkyňa KR PZ Žilina Jana Balogová. Podľa našich zistení malo ísť o pervitín, marihuanu a extázu. "Zo zaistenej kryštalickej látky je možné vyrobiť minimálne 248 jednorázových dávok drogy," dodala Balogová.

"Sudca pre prípravné konanie vyhovel návrhu prokurátora a rozhodol o vzatí obvineného do väzby. Dôvodom väzby je obava z pokračovania trestnej činnosti," informovala Lenka Belavá, hovorkyňa KS Žilina. Podľa informácií televízie JOJ boli v byte aj veci, ktoré pravdepodobne pochádzajú z rôznych krádeží. Napríklad aj drahé oblečenie, ktoré je určené pre vysokohorskú turistiku.

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy