Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
VIDEO: Pred supermarketom sa strhla brutálna bitka. Chlapi brali do rúk lopaty aj krompáče
Zdielať na

VIDEO: Pred supermarketom sa strhla brutálna bitka. Chlapi brali do rúk lopaty aj krompáče

MALACKY / Internetom sa začali šíriť zábery z hromadnej bitky v Malackách. Došlo k nej počas dňa pred supermarketom. Upozorňujeme, že nasledujúce zábery nie sú vhodné pre maloletých divákov.

Lopaty, metly ale aj krompáč. Tým všetkým sa do seba pustilo asi desať chlapov. Po jednom z takýchto úderov zostal jeden z nich ležať na zemi. Ani to ale neukončilo hrôzostrašnú melu. Bitka pred zrakmi vydesených okoloidúcich pokračovala. Brutálna bitka sa stala v popoludňajších hodinách na parkovisku pred jedným zo supermarketov v Malackách.  "Polícia v Malackách sa prípadom zaoberá," informoval policajný hovorca Michal Szeiff. 

Polícia pritom neuviedla prečo sa bitka strhla. Rovnako ani to, či sa skončila ich zásahom alebo ešte pred ich príchodom. Nezverejnili ani to, či niekoho z nebezpečných aktérov bitky zadržali. Od svedkov sme sa mimo kameru dozvedeli, že sa do seba mali pustiť miestni obyvatelia s Ukrajincami.

Útoky lopatami a krompáčom si vyžiadali aj zranených. Zasahovať museli aj záchranári. "Môžem potvrdiť, že sme včera krátko po 16:00 hodine vyslali pomoc mužovi, ktorý mal zranenú hlavu po bitke. Záchranári ho po ošetrení previezli do malackej nemocnice,"  informovala hovorkyňa operačného strediska záchranárov Alena Krčová. Po pár hodinách sa zrejme priťažilo aj ďalšiemu napadnutému mužovi. Na linke 155 prijali oznámenie a vyslali mu pomoc. Záchranári ho previezli do nemocnice. Mal viaceré poranenia celého tela. "Polícia začala trestné stíhanie pre ublíženie na zdravý a výtržníctvo," dodal policajný hovorca Szeiff. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy