Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Vodič vyčíňal v uliciach Prešova. Jeho kaskadérske kúsky zastavili až policajné hliadky
Zdielať na

Vodič vyčíňal v uliciach Prešova. Jeho kaskadérske kúsky zastavili až policajné hliadky

PREŠOV / V policajnej cele skončil vo štvrtok večer opitý kaskadér, ktorý navyše jazdil bez vodičáku. 32-ročný muž sa po ulici v prešovskej mestskej časti rútil tak, že ohrozoval iných. Keď naňho miestni privolali políciu, nafúkal a putoval za mreže.

Už podľa štýlu jazdy a pískania gúm na konci ulice svedkovia tušili, že nebude všetko v poriadku. Mladý muž si zrejme tichú ulicu v prešovskej mestskej časti zmýlil s pretekárskym okruhom. Jeho vyčíňanie zastavil až príchode niekoľkých policajných hliadok. Po dychovej skúške bolo jasné, že o čo tu ide. Jej výsledok bol vyšší ako tri promile. "Bolo zistené, že tento muž nie je držiteľom vodičského oprávnenia a dychová skúška u muža dopadla taktiež pozitívne. Dosiahla viac ako 3 promile," informovala policajná hovorkyňa Jana Ligdayová. 

Pri predvedení sa bránil, že on nešoféroval, len sa otáčal. V aute bez platnej STKačky mal podľa svedkov aj spolujazdca. "Mužovi bola na mieste obmedzená sloboda a bol umiestnený do cely policajného zaistenia," dodala policajná hovorkyňa Ligdayová. 
 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy