Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Mladík sa vysmieval na Instagrame polícii. Na vlastnú hlúposť doplatil
Zdielať na

Mladík sa vysmieval na Instagrame polícii. Na vlastnú hlúposť doplatil

Archívna reportáž

NITRA / Čerstvý, iba 18-ročný šofér sa vysmieval polícii na Instagrame, stihol sa medzitým dopustiť ďalšieho dopravného prehrešku a tak dostal pokutu. Udalosť sa stala v Nitrianskom kraji.

Ako informovala polícia na sociálnej sieti, tínedžerovi ešte v septembri vyrubili pokutu za prekročenie rýchlosti vo výške 80 eur. Počas toho, ako šoféroval, si odfotil pokutové bločky. V tej chvíli išiel podľa tachometra rýchlosťou približne 90 km/h.

V jednej ruke držal bločky, v druhej mobil. Týmto skvelým výtvorom sa "pochválil" aj na oficiálnom profile Policajného zboru na Instagrame a ironickú poznámku spestril emotikonom so vztýčeným prstom. Vodiča vzápätí upozornili, že jeho správanie bude riešené. Za svoje frajerstvo dostal dodatočnú pokutu 40 eur.

Ako uviedla polícia, okrem toho si získal takú povesť vo svojom okrese, že pre policajtov určite bude aj v budúcnosti neprehliadnuteľný. Na celom prípade je zarážajúce, že ide o čerstvého vodiča. Ako dodali policajti vo svojom statuse, namiesto toho, aby dodržiaval pravidlá cestnej premávky, respektíve mal aspoň pokoru pri svojom priestupku, tak má odvahu zaútočiť verejne voči Policajnému zboru a pochváliť sa ďalším priestupkom.

Na D1 si iný vodič neodpustil nielen vysokú rýchlosť, ale aj vulgárne gesto:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy