Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tragický požiar v Hornom Hričove. Po uhasení plameňov našli hasiči v prístavbe telo
Zdielať na

Tragický požiar v Hornom Hričove. Po uhasení plameňov našli hasiči v prístavbe telo

HORNÝ HRIČOV / Požiar, ktorý podvečer vypukol v Hornom Hričove, mal, žiaľ, tragické následky. Po tom, čo si poradili s plameňmi, našli hasiči v kôlni obhorené ľudské telo.

Tragédia sa stala podvečer v prístavbe pri rodinnom dome v Hornom Hričove. Keď však hasiči prišli na miesto, horela kôlňa, v ktorej mali majitelia drevo. Až po uhasení plameňov sa hasičom naskytol smutný pohľad. 

"Po lokalizácii požiaru sme bohužiaľ zistili, že na mieste sa nachádza obhorené ľudské telo," informoval veliteľ zásahu Miroslav Korduliak. 49-ročnému Mariánovi už záchranári pomôct nedokázali. "Privolaná posádka rýchlej záchrannej pomoci konštatovala u osoby popáleniny nezlučiteľné so životom," potvrdila hovorkyňa záchrannej skupiny Katarína Načiniaková. 

Na miesto okrem zisťovateľa príčin vzniku požiarov prišiel aj policajný technik a vyšetrovatelia. Ich úlohou bude zistiť ako a prečo k nešťastiu došlo. Podľa informácií TV JOJ mal Marián nechať aj list na rozlúčku, ten už majú v rukách policajti. Marián v poslednom čase nikde nepracoval, podľa miestnych ho trápili dlžoby. "V tomto prípade sme začali trestné stíhanie pre prečin usmrtenia, príčina požiaru je v štádiu vyšetrovania," informovala policajná hovorkyňa Jana Balogová. 

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy