Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Nezvestné deti Very Wisterovej by mali byť v USA. Odcestovať tam s nimi mal otec
Zdielať na

Nezvestné deti Very Wisterovej by mali byť v USA. Odcestovať tam s nimi mal otec

BRATISLAVA / Nezvestné deti moderátorky Very Wisterovej by sa mali nachádzať v Spojených štátoch Amerických. Odcestovať mal s nimi otec detí. Polícia zatiaľ pátranie po dvoch maloletých chlapcoch neodvolala.

Harlow (8) je vysoký 142 centimetrov, má hnedé oči. Na sebe mal oblečené modré tričko s dlhým rukávom a s nápisom GAP na hrudi a zelené maskáčové tepláky. Obuté mal tenisky so žltým pokémonom. Theodor (5) je vysoký 120 centimetrov. Má modré oči a svetlohnedé kučeravé vlasy. Oblečené mal modré pásikavé tričko s dlhým rukávom a tmavomodré tepláky. Na nohách mal takisto tenisky so žltým pokémonom. "V súvislosti s medializovaným prípadom môžeme potvrdiť, že policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave V vykonávajú v tejto súvislosti vyšetrovanie vo veci trestného činu marenie výkonu úradného rozhodnutia a vo veci trestného činu únosu," uviedol Michal Szeiff, hovorca KR PZ Bratislava. 

​Deti boli naposledy s otcom vo štvrtok v jednom z nákupných centrier v Bratislave. Od popoludňajších hodín bez stopy všetci traja zmizli. Podľa nepotvrdených informácii mal s nimi otec odletieť z Maďarska do Londýna a odtiaľ následne do Kanady. Posledné stopy údajne vedú do USA. Na otca je od soboty vydaný aj zatykač. "Okresný súd Bratislava V dňa 26. 10. 2019 vydal príkaz na zatknutie spolu s medzinárodným zatýkacím rozkazom pre prečin marenia výkonu úradného rozhodnutia a pre prečin únosu," povedal Pavol Adamčiak, hovorca Krajského súdu Bratislava. 

​Moderátorka sa so svojim izraelským manželom sporí o deti už niekoľko rokov. Otec sa podľa súdneho rozhodnutia s nimi mohol stretávať len v stanovených dňoch a časoch. Pre prebiehajúce vyšetrovanie polícia k prípadu ďalšie informácie poskytnúť nemôže.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy